SOI 3

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2151 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SOI 3. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 23:08 Als je aan het lijnen bent, dan is Soi 3 echt een aanrader. De porties zijn echt klein en met €70 gaat iedereen een caloriearm diner tegemoet. Ook is het koolhydraatarm omdat de rijst niet wordt geleverd. Het eten is ook koud, dus je wilt niet veel .
31 jan 2023 om 20:57 Helaas is het eten nog steeds niet gearriveerd, dus daar kan ik weinig over zeggen. Normaal is het super lekker bij Soi3, maar het is wel echt belachelijk dat ik 1 enkele groene curry na 2 uur nog steeds niet heb ontvangen.
30 jan 2023 om 21:36 Heerlijk eten!
29 jan 2023 om 21:43 Niet meer zo lekker als vroeger. De niet gefrituurde loempia’s waren altijd heerlijk en vooral de saus, nu is het saai en de saus met name pittig. Rode curry ook niet bijzonder. Wachttijd meer dan 9o min.
27 jan 2023 om 22:00 Eten zonder aandacht klaargemaakt. Geen aanrader
25 jan 2023 om 19:53 Koud en vega gerecht was 70 procent ui echt niet lekker normaal zit er altijd brocolli en andere groenten bij
23 jan 2023 om 20:00 De groene curry is veel te zoet, niet pittig en zonder Thaise basilicum. Beetje teleurgesteld. Zeker omdat ik op een maandag voor 17:30 uur besteld, alsnog een uur mocht wachten
22 jan 2023 om 11:34 Large order, everything unmarked
21 jan 2023 om 9:20 Bijna 2,5 uur (!) moeten wachten op ons eten. Het was ook grotendeels koud toen het eindelijk werd bezorgd. Al eerder heb ik hier meegemaakt dat het erg lang duurt. Bel klanten zelf en/of neem geen bestellingen meer aan als het zo lang duurt!
20 jan 2023 om 23:32 Bestelling duurde iets langer dan aangegeven maar verder wel prima. Eten was lekker, echter een heel kleine portie. Bakje Pad Thai was halfvol, voor 18eu verwacht ik wel een hele maaltijd...
16 jan 2023 om 20:59 Heerlijk eten bij Soi3! Goed van smaak, netjes op de gevraagde tijd bezorgd (en nog warm!) en al meerdere keren een verschillend gerecht geprobeerd en altijd lekker. Zeker een aanrader als je van goed Thais eten houdt.
15 jan 2023 om 9:20 Heerlijk eten en op tijd bezorgd