SOI 3

SOI 3 Thai Soup & Noodle Bar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 817 beoordelingen
17 dec 2018 om 9:20 Beef spicy salads is lovely, so juicy.
14 dec 2018 om 21:47 De maaltijden van SOI 3 zijn erg smakelijk, maar de beide keren dat wij hebben besteld was het eten bij aankomst al licht afgekoeld. Jammer, doet helaas dus iets af aan t eten. Volgende keer komen wij gewoon weer in het restaurant eten
13 dec 2018 om 9:37 green curry is erg lekker. Romige saus, vol van smaak. Er zit wel een beetje weinig vlees in maar de curry is zo lekker dat ik het toch blijf bestellen. Ruim voldoende voor 1 persoon als volledige maaltijd
12 dec 2018 om 21:29 Heerlijk eten maar het duurde ontzettend lang voor het er was! Meer dan 1,5 uur nadat ik besteld had ging de bel pas.
12 dec 2018 om 20:52 Minder kappers in de groene curry dan normaal. Pittige soep was helaas niet pittig.
7 dec 2018 om 22:35 We hebben nooit klachten en het eten is altijd geweldig. Vanavond voor het eerst een onjuiste bestelling (1 bak rijst ontbrak). Maar we blijven vaste klant. :-)
3 dec 2018 om 10:57 Eten vind ik altijd heerlijk. De bezorging zou een uur duren wat al een beetje aan de lange kant is. Dat werd bijna 1 uur en 40 minuten. En dit is helaas geen uitzondering. Daarom deze recensie. Eten altijd supergoed, bezorging moet echt veel beter!
20 nov 2018 om 14:51 Eten is (bijna) altijd lekker, maar de bezorg tijden voor z.s.m. zijn echt te lang deze keer weer 80 minuten gewacht