SOI 3

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SOI 3. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 9:37 unfortunately while the food tasted good it was rather tepid on arrival which means that it was a bit disappointing
27 nov 2022 om 20:49 Vertraagd en niet warm. Smaak was erg goed
26 nov 2022 om 12:34 Lekker vers, heerlijk gegeten
25 nov 2022 om 17:31 Veel vertraging in bezorging
17 nov 2022 om 15:13 Top zoals altijd!
14 nov 2022 om 20:17 Anderhalf uur zitten wachten om vervolgens de halve bestelling te krijgen.. uiteindelijk weer 3 kwartier op de rest moeten wachten.. dit was de laatste keer.. helemaal klaar mee!
13 nov 2022 om 20:06 De tijdsindicatie klopte helemaal niet en het was koud en flauw!
7 nov 2022 om 20:14 Op een maandagavond 2 uur op het eten moeten wachten. Eten was wel warm, maar de smaak absoluut niet zoals het hoort te smaken. Volgende keer toch weer bestellen bij mijn favo Thai. (helaas gesloten op maandag)
6 nov 2022 om 23:41 Bespaar jezelf de moeite en bestel niet in het weekend. Pad See Ew niet te eten
6 nov 2022 om 21:56 Eten lekker, bezorgtijd 2.5uur
30 okt 2022 om 22:52 Het eten kwam na een uur, KOUD aan! Belachelijk!
29 okt 2022 om 23:11 Ik kan geen bezorgtijd kiezen die past. Ik heb het eten niet ontvangen. Na 2:15 u heb ik de bestelling geannuleerd. Ik heb wel direct mijn geld teruggekregen. Het eten ken ik en is erg goed, maar deze keer heb ik er dus niet van kunnen genieten.