SOI 3

SOI 3 Thai Soup & Noodle Bar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1289 beoordelingen
29 mrt 2020 om 9:20 Uitstekend eten, alleen wel de eerste keer verkeerd geleverd. Milde curry was enorm pittig gemaakt en vegetarische curry was bereid met varkensvlees. Na een telefoontje stond echter binnen 10min het juiste eten al op tafel. Prima ervaring uiteindelijk.
27 mrt 2020 om 21:32 Bijna 2 uur op mijn eten gewacht, eten was wel super lekker!
27 mrt 2020 om 21:03 We hebben de bestelling geannuleerd nadat we bijna 2 uur na levering hadden gewacht
27 mrt 2020 om 20:37 Meer dan 2 uur `an het wachten inmiddels en jullie sturen een mail hoe de bezorging was. Schaam je
27 mrt 2020 om 20:31 Eten is nooit aangekomen
27 mrt 2020 om 19:53 Supergoed eten en nog warm ook!
25 mrt 2020 om 22:42 Er was een hack op thuisbezorgd. Hierdoor gebeld en eten was er alsnog snel . Goeie service.
25 mrt 2020 om 22:05 Niet lekker geworden van het eten, eten was ook niet bijzonder goed. Bezorging was wel redelijk snel.
25 mrt 2020 om 10:39 Altijd heerlijk eten, we bestellen hier vaak. Deze keer alleen curry met kip besteld, maar tofu gekregen. Dat was een beetje jammer.
23 mrt 2020 om 11:03 Curry was lekker, beef was taai en rijst leek een beetje oud.
22 mrt 2020 om 20:45 Door probleempje bij communicatie late bezorging. Verder goed afgehandeld. Bestelde maaltijd prima,ok voor herhaling.
22 mrt 2020 om 10:28 The food was late - however this was due to a criminal hack on the thuisbezorgd main website blocking all the orders. I called the restaurant and they were very apologetic and I think in the circumstances both parties reacted v.well