SOI 3

SOI 3 Thai Soup & Noodle Bar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 876 beoordelingen
14 feb 2019 om 19:23 Te veel olie in de curry
14 feb 2019 om 17:29 For the first time, I have to give a bad review and I love this food. Food was delivered late and the order was incorrect. Tofu instead of chicken red curry. And...cold soup. Jammer.
12 feb 2019 om 18:45 Goede maaltijden bij Soi3!
10 feb 2019 om 21:00 Top service en heerlijk eten. Kwamen zelfs nog iets nabrengen omdat er een kleine soep was gebracht Ipv een grote. Kregen er nog een gratis drankje bij.
9 feb 2019 om 20:34 Pad Thai is echt een aanrader. Portie groene curry is klein, er zat weinig kip in.
7 feb 2019 om 5:36 Het eten is zoals altijd erg lekker! Wel goed dat ik zelf al een half uur ruimer had gepland voor de bezorging, want ze kwamen een half uur te vroeg.. Erg onhandig als je eten er al is terwijl je zelf nog niet thuis bent. Dat moet beter gepland word.
5 feb 2019 om 0:22 Heerlijk eten en eerder bezorgd dan aangegeven.
4 feb 2019 om 18:05 We hadden rond drie uur onze bestelling doorgegeven in de hoop dat het op tijd zou komen, maar helaas kwam het alsnog ruim 20 minuten later dan de aangegeven tijd.
3 feb 2019 om 22:28 De groene curry was uitstekend, maar de thaise mie met groente en pindasaus viel erg tegen. Het was karig, wat tauge, een snufje kouseband en ietswat kool en het beetje mie kleefde als 1 bonk aan elkaar, het was de prijs niet waardig. 1 uur gewacht!
2 feb 2019 om 20:23 Superlekker, alleen pad thai weinig groenten helaas en klein portie bij afhalen.